Здравейте колеги .Значи имам Алфа 156 2,5 V6 190hp проблема ми е следния.Колата не работи правилно не държи ниски обороти работи на 600 и някои път гасне от големи на малки обороти забива предница. Днес я карах на майстор той я закачи на компа и ми каза,че дава грешка на,ландата но я показвало защото Мотора не работи правилно и каза за мен този мотор е прехвърлил андренажен ремък възможно ли е това или не.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с 156 2,5 V6 помощ!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Vraeto Покажи съобщениеЗдравейте колеги .Значи имам Алфа 156 2,5 V6 190hp проблема ми е следния.Колата не работи правилно не държи ниски обороти работи на 600 и някои път гасне от големи на малки обороти забива предница. Днес я карах на майстор той я закачи на компа и ми каза,че дава грешка на лансондата,но това го показвало защото Мотора не работи правилно и каза за мен този мотор е прехвърлил андренажен ремък възможно ли е това или не.
Провери си въздуховода след дросела дали не е пробит някъде.Last edited by Galeano; d.m.y г., 09:25.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Vraeto Покажи съобщениеЗначи тя работи на 5 цилиндара дави се днеска ми я човъркаха пак и сега даже и мошност няма гори 15 л.на 100км извън града и 30 в града незнам кво да я права за утре съм се разбрал да я види един пич само Алфи прави .sigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
Мале ква хурка ще си навре сега маса народ с V шестаците дето навлязоха насам след като паднаха митата, а хората дето знаят найстина какво се случва в тоя двигател са много малко, и са в не повече от 1-2-3 града......да не говорим че все още датчици, сензори и прочее втора ръка не са особенно масови......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеКолега ти от кой град си?
Щото нещо те пързалят яко.
600 оборота не е нормално
В6 работи и на два цилиндъра и на външен вид не си личи.sigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Vraeto Покажи съобщениеАз съм от Белене и утре ще идва един от Свищов дето прави само Алфи да видим кво ще каже той ще пиша ако има развитие.Благодаря се пак на всички колеги .Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМале ква хурка ще си навре сега маса народ с V шестаците дето навлязоха насам след като паднаха митата, а хората дето знаят найстина какво се случва в тоя двигател са много малко, и са в не повече от 1-2-3 града......да не говорим че все още датчици, сензори и прочее втора ръка не са особенно масови......sigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
А пробва ли да отидеш при Венци като си от Белене?Според мен човека е много в час с Алфите, като има и съответната диагностична апаратура.Казвам го от личен опит и със 156/бившата ми , па макар и 1.9 -115к.с./ и със 159-та ми.Даже идва в Плевен за да оправя колите които вкарват италианците от Италбулкома.За тоя в Свищов не съм и чувал , а в Плевен са пълни дилетанти на всички модификации на 156-те.Знает само да сменят масло , филтри и ремъци и то само някои.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеВсъщност колеги, за незнаещите се пише "лаМБДа сонда" - има една латинска буквичка, една такава..., сори, но не се сдържах.
А що е туй АНДРЕНАЖ!?Ако може някой запознат да обясни първо това ли,кво да направи
?!
Пък чак след това може да се споменава вече за масмери,въздушни датчици,холове,кнокове,ЛАНСОНДИ!!!!!,връзки,тампон и колектори,свещи,бобини с комутатори,ЕКУ режими и гешки,горивни помпи,горивни регулатори и бензинови демпери,дюзи............и примерно дистрибутор с палец!
Таа раота не е като оная раота.
Бай Михаел беше казал за Монти че шампион с Плейстейшън не се става!
А що се отнася за проблема ти колега,се обърни към едни 6-7 човека на едно мясно или към един друг човек на едно друго място с ЛС и ако успееш да си формулируваш проблема,най-вероятно ще те насочат къде е вероятното решение(поне на мен винаги са ми помагали безусловно).
И използвайте бутона редактирай...за пред чужденците.
Извинявам се!!!Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 23:07.155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
Comment